Mijn favorieten

Onze diensten

Het Immospot 7-stappen verkoopplan
 

Oriënteren
Je wilt je woning verkopen. In samenwerking met je financieel adviseur bieden wij je een volledige woningverkoopdienst tegen een concurrerend tarief.
 

Taxeren
Wij laten een onafhankelijke taxateur je woning waarderen en we bepalen in overleg met jou de juiste vraagprijs, mede op basis van een marktscan.
 

Fotograferen
De presentatie van je woning is bepalend voor een succesvolle verkoop. Wij sturen een professionele fotograaf voor het maken van foto’s en plattegronden.
 

Promoten
Je woning wordt gepromoot op alle relevante websites zoals Funda en Jumba. Ook plaatsen wij je woning op social media, waardoor je deze ook zelf kunt promoten.
 

Bezichtigen
De bezichtigingen worden gedaan door je eigen financieel adviseur. Hij zal de kijker namens jou rondleiden. Wij zorgen ervoor dat de kijker alle relevante informatie ontvangt.
 

Onderhandelen
Wij onderhandelen met de kandidaat koper. Uiteraard doen we dit in overleg met jou. Na overeenstemming stellen we de koopakte op en zorgen voor ondertekening.
 

Feliciteren
Gefeliciteerd de koop is definitief, je woning is nu verkocht! Voordat je naar de notaris gaat voor de overdracht, mag de koper de woning inspecteren.
 

Het woningverkoop pakket