Mijn favorieten

Hoe maak je je huis verkoop klaar? 5 Tips.

Wanneer je huis er verkoopklaar uitziet is de kans op een hogere verkoopprijs en korter verkooptraject aanzienlijk groter. Maar wat houd dit precies in. In deze blog geef ik je 5 tips om je huis verkoopklaar te maken.
 

 1. De eerste indruk is het belangrijkste
  Je krijgt maar een keer de mogelijkheid om een eerste indruk achter te laten. Op het moment dat kijkers binnen stappen in jouw woning. Uiteraard hebben ze eerst gekeken naar de foto’s van de woning, maar dat is toch anders dan de werkelijkheid. De eerste indruk begint al buiten het huis, dus zorg ervoor dat het aanblik van de woning top is. Schone ramen, opgeruimde tuin en een strakke opgeruimde gang.
   

 2. Na de entree komt de woonkamer
  Automatisch zullen de kijkers doorlopen naar de woonkamer. Zorg ervoor dat deze goed schoon en opgeruimd is. Maak het gezellig door verse bloemen neer te zetten, en maak het gezellig maar toch strak. Een potentiële koper moet zichzelf kunnen voorstellen in de nieuwe woning.
   

 3. De keuken !
  Heel belangrijk is een schone hygiënische keuken. Zorg dat het aanrecht leeg en schoon is en laat geen volle stinkende vuilnisbak in de keuken staan tijdens de bezichtiging.
   

 4. Badkamer in stijle
  Net als de keuken moet de badkamer er ook schoon en fris uitzien. De voegen zonder schimmel en kalkresten. Om een relaxte uitstraling te geven aan de badkamer kun je hier gezellig kaarsen plaatsen en nette handdoeken neerleggen. Zo geef je je badkamer een spa ogende uitstraling.
   

 5. De tuin
  Niet alleen het huis moet een goede fijne indruk geven, maar wanneer je een tuin heb moet deze ook in goede staat verkeren. Haal het onkruid uit de tuin, veeg hem netjes aan en zorg dat hij er mooi bij staat. Staan er tuinmeubels in de tuin, zorg dan dat deze aanslag vrij zijn. Heb je onze 5 tips uitgevoerd? Dan is de kans groter dat de woning sneller wordt verkocht.